Jsi

Jsi

Anotace: Jsi mou inspirací, mým artefaktem, samotou, láskou i koncem našich společných příběhů.

 

Jsi inspirací mých básní
jsi mými sny,
když večer jdu spát.

 

Jsi artefakt
jediný poklad ,
který mi navždy zůstane vzácný.

 

 

 

Jsi moje jediná láska
jsi samota
s kterou už dlouho proplouvám světem

 

Jsi koncem našich společných příběhů
které kvůli tobě 

nebudu smět vyprávět svým dětem.

 

 

 

 

 

 

http://youtu.be/kzkJNJMazN4

Autor Pučik, 03.06.2014
Přečteno 432x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí