MÁMĚ

MÁMĚ

Anotace: Věnováno té nejlepší...

 

Chtěli by jsme poděkovat svojí mámě
za naše životy,
jenž nám ve svých bolestech dala
tisíceré díky - vždyť jen ty,
MAMI
Jsi při nás vždy stála.

 

Jsi naše záchrana když se nám vztahy boří,
jsi proud,
jenž unáší nás od nebezpečí
když ztrácíme se v moři.

 

Život s náma nemáš zrovna lehký
už nějakou dobu jsi na nás dva sama
nejen jednou jsme měli svý zkraty, problémy,
ale snad i přes to víš,
že naše Láska k tobě
je
NAVĚKY DANÁ.

Autor Pučik, 04.06.2014
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: Yazmin, jenmravenec, Pamína
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...krasne vyznani:)))...pro maminku s laskou Yazmin

01.01.2015 04:51:16 | Yazmin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí