Chci vrátit čas

Chci vrátit čas

Anotace: M...

Možná bys měl vědět, že mě to ještě nepřešlo,
že ani bez potoků slz se to neobešlo.
Až teprve teď mi dochází,
jak tvoje láska mi schází.
Jak mi chybí polibky, doteky a tvoje rty,
jak mi chybí tvoje ruce, jak mi chybíš právě ty.
Jak mi chybí něžná slova, to tvoje: Miluju tě!,
škoda, že nejde to vzít zpátky, protože já zbožňuju tě!
Nechápu, kde se ve mně vzalo tolik citu a právě k tobě,
stejně už nic nezmůžu, za tu smůlu vděčim sobě.
Teď už ti jen věnuju tyto řádky,
miluju tě, sakra, chci všechni vrátit zpátky!
Autor petulkak, 27.01.2007
Přečteno 576x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

čas všechno léčí.....někdy jde pomalu....a někdy zase příliš rychle...

27.01.2007 22:10:00 | Zmijuška

Kéž by šel čas vrátít zpátky. Bohužel čas plyne dál.

27.01.2007 16:20:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí