Víra

Víra

Anotace: Srdce bláznivé láskou

Řekl jsi -
pojď
a já jdu
za tvým světlem,
hledajíce Tvou ruku
a tvář,
projít i peklem.

Pojď se mnou
dál,
neboj se, říkáš mi
chráním Tvou zář
a mou duši,
žádný strach
a žádná rána kuší.

Cesta je hned plná kvítí,
žádná bouře ani blesk,
to je ta plná krása
a žádný stesk.

Peklo se sklonilo,
už nemá žádnou sílu,
my máme znovu
svou bláznivou víru.

Víra odvěká spanilá
a lví,
jsi moje druhé já
a to ve mě tkví.

Tvoje Peťulka
Autor Život, 09.06.2014
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí