Neumím

Neumím

Anotace: .

Neumím
zapomenout

tvůj pohled
dotek, hlas
ostýchavá vášeň
v nás

Z tvé vůně v minutě
hořím na popel
sněhových vloček.
Řada životních odboček
co nedají mi zapomenout.

Každé zhasnutí lampičky
každá květina
pro tebe utržená
Básně z horní poličky
tajemstvím ulovena.
Horký dech tančící po krku
poškrabkat záda
Navždy už víme
co má každá ráda

Chvíle s tebou
nikdy nevyblednou
nikdy je nenechám
podupat strachem
nikdy je nenechám
zapadnout prachem

Nosím v sobě
tvůj milující pohled
každým krokem života.
Blízkost i samota

prázdný šálek kávy
tak na zdraví
a na tvoje oči

Na dobu s tebou

Na tebe celou
Autor Makula, 13.06.2014
Přečteno 647x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, Cappp, loverose91, vodnař, Amonasr, kejtyyy, fijalka, Aiury, Rozina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobré, je to prostě super, líbí se mi to !!

20.04.2017 23:01:27 | Beďa

...nádherné...:-)

30.09.2016 12:42:20 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí