Láskám, které jsem nikdy neopustil

Láskám, které jsem nikdy neopustil

Anotace: Jinak to ani nešlo ;)

Láskám, které jsem nikdy neopustil:

Jsem stále s vámi, tak i dnes,

A žádné z vás jsem neodpustil,

Ani polibek, ani stres.

 

Mé lásky, vždy vás budu chápat,

A milovat i vaše kadeře,

Co šimraly mne, když jsem začal chápat,

A budily, když klimbal v opeře.

 

Mé lásky vždy vás budu vzývat,

Když slova dojdou, ani sten,

A noční košilky vám budou stále splývat,

A ukrývat, co chtělo ven.

 

Mé lásky, obklopené květy,

Když lehaly jste vedle mne,

Já objevoval jiné  světy,

Dnes objevené znova, avšak beze mne.

 

Mé lásky obklopené leskem,

Co dobývaly svět i čas,

Já neumírám po Vás steskem,

Já rozloučit bych se chtěl znova,

zas. 

Autor Matthew Thomas, 19.06.2014
Přečteno 350x
Tipy 5
Poslední tipující: AndreaM, Rozina, Tanecnice
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí