Konec časů

Konec časů

Anotace: <p>Až přijde konec na&scaron;ich časů</p> <p>Tak nebudu se b&aacute;t,</p> <p>Bude totiž...

Až přijde konec našich časů

Tak nebudu se bát,

Bude totiž konec času:

Už nic nebude se moci stát.

 

Než přijde konec našich časů,

Tak rád se budu trochu bát,

Zda zbude mi dostatek času,

Vidět Tě aspoň jedenkrát.

 

Ještě nepřišel konec našich časů,

Zas vidím Tebe přicházet,

A máme, doufám, tolik času,

Sdílet se, než budeme odcházet.

 

Až přijde konec našich časů,

A nebudeme my, a ani čas,

Nebude čekání ztrátou času,

Čekání není, když není čas.

Autor Matthew Thomas, 24.06.2014
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí