Oční stíny

Oční stíny

Anotace: Peru...

barevný léto
halí city podzimní
v srdci dře to
bolestí rutinní

kamkoliv se podívám
zůstaly skvrny po tobě
už tu špínu nedávám
dál žít v týhle podobě

pro tvý obtisknutý stíny
dal jsem duši do čistírny
o pár čísel srazila se
jsem dítě, šťastnej zase

jenom mozek se vzpírá
nástupu apatie
žel zaslepená víra
mý rány nezakryje

léčebna je ve sklepě
zavoní tam lékořice
a srdce zase zatepe
až vypere se na čtyřicet

pro tvý obtisknutý stíny
dal jsem duši do čistírny
o pár čísel srazila se
jsem dítě, šťastnej zase
Autor Matty09, 26.06.2014
Přečteno 479x
Tipy 7
Poslední tipující: Lioness, Martinecka23, Záklopka, Rozina, Pamína
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekna, povedla se Ti :)

16.10.2014 23:56:51 | Lioness

Děkuju Ti :)

27.10.2014 18:24:44 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí