Nevyslovená

Nevyslovená

Anotace: Po dlouhé době zas něco...

Jsi důvod k smíchu
kousek něhy
v nastalém tichu
co tolik bolí

Loďkou pevnou
pro lepší břehy
kousek co schází
do soukolí

Vychází slunce
na prázdné nábřeží
já neřek Ti nikdy jak¨
moc mi na tom záleží

a jestli to vše
něco znamená.
Tak ztratil jsem odvahu
a zas svěsil ramena

Vítr odvál to tajemství
asi někam do věží
co řek bych Ti rád
dnes dozvíš se stěží

je mi to líto...

Vydat se pěšinou
vprostřed tvých vlasů
v neznámém kraji
objevit krásu

a ptát se těch
co vědí
Proč tolik otázek
když neznám odpovědi ?

Uprostřed tvé noci
jsem pouhý půlměsíc
když slova schází
co mám ještě říct ?

Láskou li násobíš
pak určitě jsi mnohem víc
a já ?

Už vlastně nejsem nic...
Autor Madanik, 27.06.2014
Přečteno 480x
Tipy 18
Poslední tipující: Frr, mirecek, Lioness, Akrij8, KatkatkaW, Aiury, Romana Šamanka Ladyloba, Záklopka, jitoush, želvička001, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné i když smutné.. Nevyslovených lásek je tolik.. ale na tuhle báseň bys ji třeba udolal :)

15.10.2014 23:04:18 | Lioness

Přeci jen vyslovená a jak krásně :o)

15.07.2014 01:21:34 | Akrij8

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí