Na Venušu

Na Venušu

Anotace: Yo!

Nenapodobiteľných
mien, nedigitálny
som nevyčísliteľných
náhod výplod schválny

nik sa mi nevyrovná
zo žiadneho ufa
sci-fi je posilovňa
tomu, čo si trúfa

plazmu cez oči natrieť
zhodiť ľudské handry
taký ti osud z kariet
nevyveštia, z mantry

neuhádneš o nič viac
ako vyrozumieš
zo slova - ja, pokríviac
krivku úst do "u" lež

oblúkom nahor, v dese
z tisíc ozvien ega
vám, v neustálom strese
pozemskom, človeka

dám pá, pá, do Venuše
narazím hoc hlavou
alternatív veruže
viac tam niet. Yo! Bravó!
Autor Petbab, 30.06.2014
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí