Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: ?

I mezi kapkami deště,

Když zmáčená voláš ještě,

A zmoklý účes nemrzí,

Tak vím, že dotknu se brzy,

Tebe

 

I mezi kapkami krve,

O kterých nebylo slova prve,

Bych bloudil sem i tam,

Protože vím, že mám,

Tebe

 

I mezi kapkami slzí,

Které oschly tak brzy,

Jsem nacházel vzlyků smysl,

Pro lásku ale i pro nesmysl,

I pro Tebe.

 

Každé slovo už zebe,

Jako bych byl bez sebe,

A naposledy, až mne zazebe,

Budu bez sebe, pro Tebe.

Autor Matthew Thomas, 01.07.2014
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí