Jít nebo zůstat stát?

Jít nebo zůstat stát?

Anotace: ...básnička, která je jako mý všechny pěkně od srdíčka... A poslal sem ji mé jediné milované :)

Srdce dělá zázraky, ale rozum na ně nevěří.
Nevím, co je lepší - jít dál nebo zůstat u dveří?
Snad jít dál, bez váhání,
snad slituje se vzácná paní,
které Láska říkají...

Jít nebo zůstat stát?
Měl(a) bys Lásce naděj dát,
povol uzdu své touze a můžeš její krůčky sčítat,
když podkůvky začnou o zem cinkat
a její slůvka tiše hřát...

Jít nebo zůstat stát?
Snad né ironie?
Víš s Láskou se krásně žije?
Nebylo by čeho se bát,
kdyby každý Láskou létal - že by? Snad?

Tak nechej svý srdce prožívat a nechtěj se na nic ptát,
protože rozumí jen ten, kdo uvěří a má rád ;-)
Autor Jiffy, 28.01.2007
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Já chápu, ale ta láska...au au to je bolest..srdíčko mi puká, má duše umírá. Věřím, že každého jednou láska potká ta šťastná, ale není určeno, kolik má být před tím tý lásky nešťastný vytrpěno :_(

06.02.2007 16:05:00 | Ewe714

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí