Nebeské dívce

Nebeské dívce

Anotace: od hvězdného chlapce

Přestanu někdy nebeskou dívku
Přestanu někdy tebe jen milovat
Usínat snít bez myšlenky na tebe
Koukat a bdít vzhůru jen do nebe

Odpověď zní odpověď je lehká
Ano i ne, jsi dívka tak křehká

CO hřeje mě u srdce a dává mi sílu
Že vlastně jsi šťastná a žiješ v míru
Přestanu někdy tě přestanu milovat
Dokážu jednou snad svým citům vzdorovat

Odpověď zní odpověď je lehká
Ano i ne, jsi dívka tak křehká

Pokud mé hvězdě někdo jen ublíží
At si mě nepřeje, zle se mu přitíží
Autor Arthur Brainart, 10.07.2014
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: Gabriela Green, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí