Co je v nás?

Co je v nás?

Anotace: Jedna zamilovaná a nedepresivní :)

Srdce mi vyhládlo...

leželo a snilo ladem

skrývalo se před pohledem

tisíců mužů, dětí, žen.

 

Život se zdál být přetížen!

A do té chvíle, do toho ticha,

jak nápoj do prázdného břicha

ozval se Tvůj sytý hlas.

 

"Co je to v Tobě? Co je v nás?"

byla jsem hladová a byl srpen,

tehdy žihadlo mě žáhlo srpem

a moje oči náhle byly plny jasu.

 

A do srdce... a při úžasu

jen malá jizva hyzdí krásu.

Jako když strhneš náplast z prstu

Bůh připravil mi jednu ze sta cestu. 

Autor Magna, 10.07.2014
Přečteno 412x
Tipy 9
Poslední tipující: Akrij8, Bakchus, ježa, Pamína, Robin Marnolli, Jort, terezkys, Gabriela Green, CoT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé vyznání mě sice neděsí,přesto trpím depresí.

11.07.2014 19:41:00 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí