Rande

Rande

Anotace: O setkání, které tak trochu bylo a nebylo.

Dnes odpol odbije pátá,

setkáme se věru poprvé,

čas neúprosně pílí, chvátá,

tělo své drhnu do krve.

 

Stříkanec pičifukem letí vzduchem,

dívka nezhyne pak puchem!

 

Hlavou, hrdlem mihne skepse,

volným krokem blížíme se,

kol domů, hřišť a nábřeží,

labuť labuťátka pilně střeží.

 

"Ahoj,"

ruka s rukou splynou,

andělské zjevení s kopretinou,

zde nepomůže žádný verš,

kam se hrabe miss universe.

 

Život zrůžověl, je krásný,

čas polibků a básní,

unést nelze štěstí více,

láskou, něhou hoří svíce.

 

Když tu budík honosně zazvoní,

čas vstávání, povinnosti volají,

kráska není, konec jí,

snad na shledanou v příštím zasnění.

 

Autor Martin Málek, 12.07.2014
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: AndreaM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí