Bůh suď

Bůh suď

Anotace: :(

Jsem sám
nahota objímá mé tělo
víry myšlenek k nebi stoupaj,
ale jdu dál
aniž by se mi chtělo
a divné stavy se mnou houpaj.

Lačnoucí po objetí
dívám se smutně na vše kolem
co láskou září
chycen do zajetí,
kde city jsou bolem
a prahlost se páří.

Marně sleduji
vše co se kolem děje
smysl mi však uniká,
v duchu běduji
když se mi osud směje
a život utíká.

Bůh suď a odpusť
nemohoucnost jíti dál,
abych zase miloval.
Autor Ďábel sám, 19.07.2014
Přečteno 408x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, lienka-love, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vždycky je na blízku náruč, která tě touží obejmout a čeká na tvé objetí:)..

18.09.2015 11:09:21 | lienka-love

Náruč zeje prázdnotou,
duše má je nahotou
a vše kolem směje se mi
užírám se nadějemi.

26.09.2015 09:18:41 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí