Děláš si se mnou co chceš

Děláš si se mnou co chceš

Anotace: Láska je nekonečnou inspirací, zarmouceného smutku i nekonečného štěstí.

 

 

 

Jen ty dokážeš,

že když kráčím

po ulici plné lidí

Směji se,

od ucha k uchu

Do nichž mi hraje

Jedna z mých

Oblíbených písní.

 

Jen tobě

dávám vinu za to, že

Při koukání se

Z okýnka tramvaje

Mi po tváři

Stékají slzy

Vyjímečně však nenaplněné

smutkem

Utrpením

Žalem

Nicméně slzy

Štěstí

Zakrývající mou tvář.

 

Kloním hlavu stranou

Aby přihlížející

Neviděli

Lásku v srdci schovanou.

Autor Manicka18, 25.07.2014
Přečteno 415x
Tipy 4
Poslední tipující: jitoush, jitka.svobodova, Rozina, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí