Koráb

Koráb

Anotace: jen tak

*

položila jsem hlavu do trávy
a koukám do oblak
najednou zahalí je mrak
který se v koráb podobá
plachty sluncem vybělené
vlají ve větru
stěžeň je pevně zakotven
kompas jsou hvězdy nad námi
unášíš mě věky oceánů
smaragdově blikajícími třpytkami
zpívající svou tajemnou píseň
soukromým vesmírem
silné vlny jsou naše exploze
střídající se s bězvětřím
něžně se houpeme v bocích
plavím se s tebou
pod noční oblohou
léty a vráskami
najednou otevřu oči
vždyť je to mrak

jen tak...

*
Autor střelkyně1, 29.07.2014
Přečteno 396x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, Jeněcovevzduchukrásného, Květka Š., jitoush, Malá mořská víla, Johny Owlet, jitka.svobodova, Jort, Amonasr, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jó pěknej mrak...na zahradě mi přistálo kormidlo...

03.10.2014 12:09:49 | enigman

...krásně si se ponořila do jiných sfér......Ji.

29.07.2014 22:26:06 | jitoush

Tvůj Koráb mne uchvátil, najednou jen tak,krásné.

29.07.2014 22:09:32 | Malá mořská víla

Příděl krásna od střelkyně :) Děkuji.

29.07.2014 21:09:18 | maryshka

Bez snění by život přišel o spoustu barev... :-)

29.07.2014 14:00:55 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí