nikde jsi a jdi

nikde jsi a jdi

Anotace: ... vesmíry už všechny ...

.
vesmíry už všechny
zítra pro ně zavírají
a nemají dvě stejné
už se nikdy struny
nepoznají ve mně
a jedna chvěje se
pořád půvabně a
ta druhá tě prosí
vypínej své svaly
a taky skomírání
dojemná třetí umí
a všechny vesmíry
najednou hledají
jenom rébusy
a kolabují
ve všech
nebylá
nikde
jsi a
jdi
.
Autor a_tao, 08.08.2014
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí