Neprchej před láskou

Neprchej před láskou

Anotace: Co víc říct?

Vítr cuchá tvé uhelné vlasy,
z dáli tě tajně pozoruju
Schovávám se za
pšeničné klasy.
Umět to, tak tě
i namaluju.

Zahlédl jsi mě.

Vylekána tvým pohledem,
rychle utíkám tím polem.
Však má zelenkavá sukně
v žluté záplavě je vidět.

Nenaděju se a už jsi mě chytil.

Nechal jsi vklouznout
ruku do mé dlaně.
Vedeš mě a já se
dívám na křehké laně.
Cítím, jak se červenám.
Nepouštíš mě a já s tím
nic nedělám.

Zastavíme se, hladíš rukou po tváři.
Autor Laven De Brig, 23.08.2014
Přečteno 395x
Tipy 4
Poslední tipující: Akrij8, Amonasr, jitoush, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí