Sen o lásce

Sen o lásce

Anotace: ---

Jsi můj přístav, jsi má skrýš
jsi pro mně anděl, vždyť ty víš,
že jen láska tvá
mé smutné oči rozzáří.

Jsi jasné slunce, jeho zář
sílu ohně v sobě máš
tou rozehřát mé city
se ti podaří.

Tak proč tápu
zda tohle všechno smysl má
tak proč tápu
zda mám být jen a pouze tvá
už asi chápu,
že tohle musím vědět já
už asi chápu,
že jsi sen co se mi krásně zdá.

Sen co svírá pevně mou dlaň
stále bud´v něm, stále mě chraň
ber mě dále s sebou
až do nebe ke hvězdám.

Vracej úsměv, stírej slzy
na svítání je ještě brzy
nevadí, že jenom zdáš se,
že je to klam.

Tak proč tápu
zda mám ještě chvíli spát
tak proč tápu
zda chci jen snu svou lásku dát
už asi chápu
jsi znamení, že dál se nemám bát
už asi chápu
máš svolení, že se smíš dál mi zdát.
Autor Rozina, 26.08.2014
Přečteno 569x
Tipy 5
Poslední tipující: Pamína, Amonasr, AndreaM, JP.slash
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné. Celý rytmus básně mi šel krásně do noty, rýmy tam sednou jak zadek na hrnec. Vážně mě to oslovilo :)

Jen si oprav malé chybky - ber MĚ dále S SEBOU. :)

Jinak ST :)

26.08.2014 22:13:56 | JP.slash

Tak to moc děkuji, vlastně mě to napadlo jako text k jedné písničce.

26.08.2014 22:23:03 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí