MOJE SRDÍČKO

MOJE SRDÍČKO

Anotace: Jak moc miluji moje srdíčko a co pro mě znamená :)

                                          Srdíčko moje chce ti říct,

                                             že miluji Tě víc a víc.

 

                                            Jsi to po čem toužím.

                                       Jsi to co jsem tak dlouho hledal,

                                          co mi nikdo předtím nedal.

 

                                           Srdíčko mi pořád šeptá,

                                              že jsme duše jedna.

 

                                               Stvořeni  pro sebe, 

                                                jak Země a nebe.

 

                                        LÁSKA, PŘÁTELSTVÍ, DŮVĚRA,

                                           v našem objetí se otvírá.

 

                                                Jemně Tě pohladit,

                                                sladce Tě políbit,

                                                 pevně Tě držet,

                                                 usmát se na Tebe,

                                                  není to už nebe?

 

                                                Jsi můj ŽIVOT,

                                                jsi v mých myšlenkách, 

                                                přebýváš v mém srdci,

                                                mám Tě ve své duši. 

 

                                                 Lásko moje, srdíčko moje,

                                                 tahle slova patří Tobě, 

                                                 nechci to už držet v sobě.

 

                                                Skutky ti to dokážu,

                                                Láskou svou Ti prokážu. 

 

                                               Štěstí mě konečně potkalo, 

                                               a správným směrem se vydalo. 

             

                                                Konečně má něco smysl,

                                                 není to jen pouhá mysl. 

 

                                                 Je to LÁSKA skutečná, 

                                                 a taková je jen věčná. 

       

                            

                                      

                                      

Autor DOMCO101, 31.08.2014
Přečteno 692x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Beru a hodnotím jako osobní vyznání jedné konkrétní osobě. Ona jediná to taky dokáže správně ocenit, protože zatím to poezie není, jen potřeba vyjádřit nějak pocit, kterým autor překypuje.

31.08.2014 19:17:39 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí