Jen ty znáš píseň v mém srdci

Jen ty znáš píseň v mém srdci

Anotace: ---

Jen ty znáš
slova písně v srdci mém
každičký tón.

Jeho hlas
co touží po síle vášně
ten hlas zná jen on.

Jen ty máš
klíč, co odemyká jeho brány
pevně ho střeš.

Já ti dám
svolení vcházeti dál
jen tomu věř.

Zas mi vrať
chuť tu píseň hrát
na tisíckrát.

Tak mi připomeň
hudbu co nepoznávám
tu co v srdci mém
nevím proč schovávám.

Její tóny, jen ty
zas rozezníš, no tak
poslouchej, poslouchej
jak krásně zní.
Autor Rozina, 31.08.2014
Přečteno 467x
Tipy 7
Poslední tipující: jitka.svobodova, zelená víla, Květka Š., Daniela, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naslouchejte společně...

31.08.2014 23:35:29 | zelená víla

Bylo by to pěkné, ale tahle báseň mně napadla jen tak, není určena pro nikoho konkrétního.

01.09.2014 09:21:57 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí