Srdcová dáma

Srdcová dáma

Anotace: ...vyznání...

Sbírka: Písně lásky

Jsi pro mne domov.
Mé bezpečí.


Jsi pro mne Ten, co bez řečí,
život svůj v šanc dává světu.


Nečeká nikdy na odvetu,
Když v slabosti své se hroutím.


Jsi ten, co láskou svou
Něžně mne nese.


Snad hvězdu z nebe
S radostí snese,
jen kdyby z výšin strhnou se dala.


S Tebou jsem znova,

zas
jak malá holčička.
Co na klín se schoulí.


Jsi muž co vydrží víc ran a boulí,
než pozlátka.
Co svět tak skrovně dává.


Jsem jenom Tvá!
Tvá srdcová dáma.



Autor Malá mořská víla, 04.09.2014
Přečteno 580x
Tipy 12
Poslední tipující: gabkin, Akrij8, jitka.svobodova, jitoush, AndreaM, Amonasr, Rozina, v.hercik
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hlídej ho !!!! nebo ti ho začnou klonovat!

30.10.2014 09:44:45 | gabkin

JO a to ani nevíš,že mi jednou jedna stará paní řekla:
"Ten Váš chlap ten je jeden z milijóna, tem muj be mě zabel/zabil/."
Od té doby se to u nás doma používá..:-):)):-)

30.10.2014 09:50:52 | Malá mořská víla

...krásné vyznání....Ji.

04.09.2014 19:53:24 | jitoush

Díky jituš.

04.09.2014 20:51:08 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí