Slepá

Slepá

Anotace: Stačí se dívat pozorněji.

 

 

 

Tolik citů se v tvých očích skrývá 

Mě by stačil pohled jediný

můžu za to sám, že se nedíváš

ale nikdo z nás není bez viny

 

Občas pravda někdo do cesty vstoupí

a jeho záře prudce oslní

když si přestaneš svá víčka mnouti

tak ti zrak jednou zakrní 

 

 

Tak sundej z očí černé brýle

a zahoď už svou bílou hůl,

nejsou věci přeci černé,

když nezáří bíle

život není složen z jedniček, nul

 

 

kam kráčíš, to jen matně tušíš

a pomoc odmítáš třebaže

každou další svou "spřízněnou duší"

necháš vláčet se za paže

 

 

Jsi slepá

víčká padlá pod tíhou břemene

těžce zvedáš

slanou vodou máš řasy slepené

 

 

https://soundcloud.com/tomakdvorak/tom-dvorak-slepa

 

 

 

 

Autor Tom Dvořák, 05.09.2014
Přečteno 377x
Tipy 7
Poslední tipující: AndreaM, Amonasr, Rozina, Luky-33, jitka.svobodova, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí