Pozdě bycha

Pozdě bycha

Anotace: tohle asi zná každý, ne každý to však zažil...

 

Venku sněžila křivda

a nepochopení.

Vysmíval jsem se jim

v teple tvých jeskyní

s bíle položenou hlavou

v souznění dechů

 

 

Pak

podlehl jsem pocitu

že pryč je ten sníh

a vyšel…

 

Dnes sněhovou koulí

jsem dostal do hlavy…

chtěl bych ji zase

položit,  tam…

vedle společných dechů

zapomněl jsem však,

kde ty tvé jeskyně leží

 

sníh  na hlavě

život se nevrací

Autor aravara, 08.09.2014
Přečteno 360x
Tipy 18
Poslední tipující: Aida, Květka Š., jitoush, AndreaM, Frr, Amonasr, Jort, Radhuza, básněnka, Kubský P., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vykašli se na křivdu, raději hledej křivky...

08.09.2014 20:02:38 | básněnka

No právě - hledal jsem jiné křivky...

08.09.2014 23:36:03 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí