Divím se, že nezačalo pršet...

Divím se, že nezačalo pršet...

Anotace: Tak trošku vzpomínka na léto, kdy se dalo koupat v rybníce, aniž bych se stala rampouchem :) :D

V létě u rybníka při měsíčku
jsem se dívala s tebou na
hvězdy, které pro nás zářily.
Leželi jsme v náruči a ty jsi
mi šeptal milostné verše .

Rychle jsem vstala a oblečená
jsem vběhla do teplé vody.
Za sebou slyším tvůj smích
a kroky jak se za mnou blížíš.
Vodu mám až u pasu.

Chtěla jsem vběhnout hloubš,
ale něco mě zastavilo a táhlo zpět.
Ohlédnu se a spatřím tvou dlaň
držíc mou ruku a přitahujíc ji k sobě.
Položil jsi mou dlaň na svou tvář.

Ale jen u toho ses nezastavil.
Cítím, že jdeš ke mně blíž.
Víš, že se ti nebráním.
Přitáhl sis můj obličej blíž a
vtiskl jsi polibek na rty.

Miluji tě a chci s tebou být.
Autor Laven De Brig, 13.09.2014
Přečteno 398x
Tipy 5
Poslední tipující: SmallGeorge, Jort, Akrij8, Amonasr, AndreaM
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká vzpomínka :)

13.09.2014 23:00:33 | SmallGeorge

:)

17.08.2015 10:48:25 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí