Tvé nádherné oči

Tvé nádherné oči

Anotace: To, co cítím, vnáším na papír...

Dívám se do tvých očích.
Mají váhavě tajemný
odstín mořských vln.
Jejich omamné kouzlo
na mě silně působí.

Cítím, jak mi lehký vánek
posouvá světlé prameny
do mého obličeje.
Nechávám tvou ruku
je zastrčit za ucho.

Hladíš mě po vlasech
a já cítím tvou lásku.
Kdyby to byl sen,
tak bych se nechtěla
nikdy probudit do reality

Usínám v tvé náruči,
nechci tě nikdy ztratit.
Autor Laven De Brig, 14.09.2014
Přečteno 501x
Tipy 5
Poslední tipující: Zasněný básník, jenmravenec, Amonasr, Lůca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí