Polibek na dobrou noc

Polibek na dobrou noc

Anotace: Ráda to píšu, ale sama to nezažívám ...

Sedíš u ohně a mou
hlavu na klíně.
Usnula jsem klidně
při zvuku tvého
hlasu, který mi
našeptál, zé mě
má prý moc rád.

Hladíš mě po vlasech
i když já vlastně nespim.
Oči přivřené abych
slyšela tvůj klidný dech.
Do vlasů mi vplétáš
malé luční kvítky.

Cítím, jak mi natahuješ
přikrývku přes záda.
Aby mi nebylo zima.
Cítím tvé rty na mé
rozechvělé tváři.
A já si budu přát,
aby to bylo navždy.

Možná jednou i
opravdu milovat.
Autor Laven De Brig, 17.09.2014
Přečteno 546x
Tipy 9
Poslední tipující: ElaJah, Akrij8, James Libustka, Pamína, Aida, Zasněný básník, Amonasr, AndreaM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí