Tvůj kočí

Tvůj kočí

Anotace: Byl jsem tvůj kočí, poslíček, jenž udělal by pro tebe vše. Teď o něco starší. Mohl bych Ti dát víc než dřív, vždyť zkušenosti přibývají s roky.


Jsi vítr..
jenž slyším když zavřu své oči
jsi šlechtična,
princezna za sedmero horami
no a já?
já byl pouze tvůj kočí.

Jsi paprskem slunce
vždy, 
když cítím teplo na svém těle
vzpomínám na naše společné chvíle 
a polibky 
z kterých bylo nám skvěle.

Už jsou to dvě léta
pár měsíců jenž nejsme spolu,
jsou to jen prázdné dny 
a žádné chvíle
kdy šlo by to s námi 
nahoru, dolů.

Autor Pučik, 19.09.2014
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Lůca, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí