Vteřina

Vteřina

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=rV7YWoM5mUo Po dlouhé době zase něco přidávám, ono to hrozně letí :) Život je plný neustálých změn...

Vteřino má barevná

už jsem zas dospělá

tak jako nikdy předtím

vteřino má kam letíš

jedna jediná stačila

možná dvě jste viděli

život nám roztočila

už jsme zas dospělí

a takhle jsme velicí

a kdysi jen střevlíci…

 

Vteřino má křehoučká

začal nám tu nový svět

byla jsem lehoučká

a teď jsem ještě lehčí

než vůbec mohu smět

nadechnout se můžu

kdy chci

líbat tě můžu

od soumraku do úsvitu

kdykoliv

když potřebuji

pro mě ty jsi tu

konečně sen se změnil

v realitu

štěstím bez sebe

necháváš mě stále

zrát

poslouchat tě můžu

pořád

a přitom milovat

každý kousek

tebe…

 

Vteřino má duhová

západ dnes jsme zrodili

červánek ještě žije

a zítra?

zítra pustíme draka

kapko dešťová

ať se taky napije

a taky opylujeme jabloně

nám pokvete všechno

věčně

já to vím

pak pustíme větroně

a pošleme s ním dopis

že se máme

 

 

 

b á j e č n ě…

 

 

 

Autor Jiná, 21.09.2014
Přečteno 407x
Tipy 4
Poslední tipující: Miroslav Možný, básněnka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak malý časový úsek a co vše obsáhne;-)

22.09.2014 07:10:18 | básněnka

Tak malý časový úsek a co vše obsáhne;-)

22.09.2014 07:10:07 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí