Nechcem byť sám

Nechcem byť sám

Anotace: A kdo by taky chtěl, že?

Nechcem byť sám

 

Býval som sám a bývám sám stále

Chodím po horizontále neustále

A už ma to prestává veru baviť

Žiadnemu nebezpečenstvu sa pre lásku nevystaviť.

  

Láska, kde sa skrýváš

Láska, kde hladať ta mám

Tak prosím ťa, povedz mi

kde tvoju dlaň nahmatám.

 

Budem vrávorať na lanách nad priepasťou

lebo až ťa nájdem staneš sa mi náplasťou

na všetky rany, na žiaľ nepredstieraný

na vysoký tep tvojimi prstami nameraný.

 

Láska, kde sa skrýváš

Láska, kde hladať ta mám

Tak prosím ťa, povedz mi

 kde tvoju dlaň nahmatám.

Autor Manicka18, 23.09.2014
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí