CHYTÁM TĚ...

CHYTÁM TĚ...

 Chytám Tě,

vplétám svou dlaň

do Tvých vlasů,

zvolna pluji nad Tebou

a naslouchám

tónům upletených

z jemných pavučin...

Opětuji Tvé pohledy,

horské bystřiny

žhavých emocí,

v nich mám Tě tak blízko...

Blízko Tvé vlasy,

Tvé oči...

Tvé rty,

jež lesknou se

a chvějí touhou

po dlouhém polibku...

Pevně Tě držím

a s hravou nevinností

se lehce dotýkám Tvé kůže,

jež voní tak svěže...

Pluji s Tebou na stejné,

nekonečné vlně,

jež odnáší nás spolu v dál...

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 25.09.2014
Přečteno 574x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí