Najít....

Najít....

Anotace: Když světla zhasnou a ty spatříš temnotu, tvůj rozum ti káže, běž, když ucítíš...

Když světla zhasnou a ty spatříš temnotu,
tvůj rozum ti káže, běž, když ucítíš prázdnotu.
Je to zvláštní pocit melancholie a zmatku,
jestliže ti proděraví srdce na podpatku.
Nejdřív nedýcháš a přeješ si umřít.
Nenávidíš svět a ostatní, jenž ti brání říct.
Miluji tě. Jen dvě slova. Jednoduchá však složitá.
Když je řekneš, vysmějí se ti do očí a nikdo je nevítá.
Přesto nevzdáváš to, čekáš a beznaděj přitom z tebe vysává život.
Přestaneš být středem všeho dění, máš strach, že zmeškáš svůj osudový hod.
V poslední chvíli, když už ani nevěříš, hvězdy se nad tebou smilují.
A tvá osudová chvíle přijde ve chvíli, kdy, jeho rty ti úsměv darují.
Autor ašari, 27.09.2014
Přečteno 496x
Tipy 6
Poslední tipující: kdotoví, Nikolka, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí