Vzpoeň si

Vzpoeň si

Anotace: Na rychlo z rána...

Vpomeň si na úsměv,

jak jsi vedle mne ležela,

vzpomeň si na úspěch,

když jsi za mnou běžela.

 

Vzpomeň si na lásku,

Když jsme se setkali,

jako z obrázku,

dva co si povídaji.

 

Běží čas a my jsme srále spolu,

chci tě zas, Stáhnout tě dolu.

Ke mě, do vyhřáté postele,

vznést tě ze země,

vysoko do nebe.


Po tvém boku být,

tebe líbat,

po tvém boku snít,

tebe v náruči skrývat.

Autor Ujosvec, 01.10.2014
Přečteno 438x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Gabriela Green, keitlin
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí