!

!

Anotace: ...

Prohlédnu si místo činu

Nasaju ten vražedný odér

Možná se mi časem vše vybaví

Možná až stopnu náhodu

Budu trpět jak malomocný pes

Upadnou mi oči a ani to nezpozoruju

Schoulený v koutě plném mravenců

Nepřipravený na východ měsíce.

Toužíš se nezrodit?

Modlíš se opustit bolest?

Vydržíš-li miliardu let budeš jiný!

Existuj!

hroudo sraček v podobě člověka

A klidně si pokračuj

v tvorbě bezcenných suvenýrů

....

Vždyť je to jedno..

Autor Quetzal, 15.10.2014
Přečteno 379x
Tipy 9
Poslední tipující: mikrojimbo, básněnka, James Libustka, Jort, bogen, Julien, maliska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nic není jedno...ani člověk...

19.10.2014 12:36:32 | básněnka

!!!

15.10.2014 23:39:56 | bogen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí