copak

copak

Anotace: ...copak nám zbylo?...

...zbylo po kapsách nám pár vzpomínek,
vybledlý lístek z metra,
uschlé okvětí růže co jsem Ti dal poprvé..

...pár slůvek ,která zůstala nám hlouběji
než bychom mohli snést
a nelitovat promarněnou chvíli...

...vůně omamného parfému Tvé kůže
i červeň Tvé makové sukně,
kterou vídávám s každým podzimem na polích...

...něžný dotek motýlích křídel ,
jež tančili po mém těle
a které nechal jsem si odletět kamsi do neznáma...

...zdá se ,že mi toho zbylo málo,
ale je toho víc
než jsem kdy vůbec měl...
Autor chalcedon, 16.10.2014
Přečteno 355x
Tipy 8
Poslední tipující: jitoush, Lioness, Pamína, Jort, bogen, Frr, jitka.svobodova, Loveless
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí