Chci tě milovat

Chci tě milovat

Anotace: ...

Láska je smělý cit, který
na mně zanechává stopu.
Zarudlé tváře po dotyku
tvé jemné dlaně.
Toužím s tebou být,
tvé rty políbit, jak v
mých nejtajnějších snech.

Kam mě to vedeš, zrovna
večer skoro za temna?
Víš, že se bojím tmy.
S tebou však ničeho.
V záři měsíce tě chci
obejmout a už se nikdy
nepustit, navždy spolu.

Lásko, proč z tvého
pohledu do očí vždy roztaju?
Líbí se mi, jak mi šeptáš
verše u spánku, já vnímám
tvůj příjemný dech.
Líbáš má ústa a já se z
toho chvěju.

Proč je těžké ti to říct?...
....Já tě miluju...
Autor Laven De Brig, 26.10.2014
Přečteno 671x
Tipy 8
Poslední tipující: knihomolka, AndreaM, jitoush, Akrij8, Malá mořská víla, Lucie-, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, romantická, líbí se mi moc :)

28.10.2014 20:49:31 | AndreaM

Děkuju...prostě píšu, co cítím...

28.10.2014 20:50:13 | Laven De Brig

Je to z toho poznat a je to fajn :) jen pokračuj :)

28.10.2014 20:51:06 | AndreaM

Tak dobře

28.10.2014 20:52:38 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí