Slepá noc

Slepá noc

Anotace: Pocit z nedostatku lásky a pochopení

Den končí a právě usínáš,
padá ti do oka nebeská hvězdná zář.
Oknem prolétnou vždy k očím tvým,
jako doteky něžné pohlazením.

Chtěl bych cítit tlukot tvého srdce,
a do očí dívat se ti věčně.
Číst je jako knihu,
co skrývají? Prozraď co máš ve svém nitru.

Nevíš co k tobě stále cítím,
že je mi smutno,že ti ani trošku nechybím.
Miluji tě a nevíš ani jak moc,
škoda,začíná právě tahle slepá noc.
Autor Dany123, 31.10.2014
Přečteno 433x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některé rýmy jsou trochu kostrbaté ale účel sdělení je jasný..takže OK :)

31.10.2014 11:45:59 | Lioness

Děkuji =)

31.10.2014 12:04:03 | Dany123

Vítej básníku.

31.10.2014 08:23:15 | Lilien

Děkuji =)

31.10.2014 08:28:03 | Dany123

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí