Jednička

Jednička

Anotace: není číslo

Jednička číslo není
a nula teprve ne
numerofil zatmění
Měsíce prokrvené

má za rastr pixelů
lom světla digitální
přiřadit tělo k tělu
je přírody fatální

omyl, jde o sčítání
dvou těl, jeden a jedna
i když směs - pán a paní
nejsou dvě, lež bezedná

matematikou zvaná
na mýtech množství staví
Luny líc oboustranná
nemá rub, oko paví

nevidí, jiné ano
ocas s motýlem nelze
srovnat, jak dobré ráno
s brou nocí, světla meze

s bezmeznou tmou, hvězd tečky
prý množinou jsou světel
jedna tma nul do léčky
numer upadla, směs těl

počty dál řeší plusem
slovíčko ´a´ past míjí
když nejsem tam, pak tu jsem
ví kde jsem, vidím i ji

svítit poblíž, shluk nejsme
s Proximou, ani směsí
dvě lásky jedna vesměs
není ´i´ je.. ´a´ kde jsi?
Autor Petbab, 03.11.2014
Přečteno 307x
Tipy 7
Poslední tipující: MARKO, Akrij8, Rozina, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí