nespavost

nespavost

Anotace: ..

 

jak sirka která neškrtne 

máš sen po kterém neusneš 

a krásy noci netušíš

 

z něj víš jak snadno dokážu

že tebe obelstím i tmu

co zachvívá se mezi víčky 

když padá do ní déšť

 

pak s ránem tělo protáhneš 

a pod vahadlem hořícího dne 

zvážíš jak se rozhodneš

 

a vzpřímená jak plamen svíčky 

nikomu to neřekneš

že chceš mě svádět nesváděna

a nenechat se svést

 

Autor josuatree, 05.11.2014
Přečteno 333x
Tipy 11
Poslední tipující: jitoush, MishaX, Olex, Malá mořská víla, Amonasr, Martinecka23, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí