Třetí básnička za zrcadlo

Třetí básnička za zrcadlo

Anotace: O něze

Úplněk září
na nebi,
mé slzy v tváři 
velebí,
též láká draky
spod meze.
Napiš mi taky
o něze.

Polibkem dláždit
cestu ze tvých kroků
šlapanou,
jen lehce dráždit
klín i křivky boků
nad vanou,
při tom ti kroužit
po rtech roky celé
moruší.
Něha je, toužit
víc než po tvém těle
po duši.

Autor Rolník, 11.11.2014
Přečteno 431x
Tipy 16
Poslední tipující: Jin&Jang, Lioness, JSJ, Dreamy, melebele, Aiury, Jenda P., Madanik, Krysařka, Jort, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasný (..aby ses neutoužil, stejně to pak budeš muset upustit.., ale to víš )

15.01.2017 09:45:11 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí