Já a ty

Já a ty

Anotace: Dlouho jsem nepsala , takže po dlouhy dobe sem neco davam. Mozna to bude trochu zvláštní. Než se do toho zase vic opru. :)

Já a ty , já. 

Omlouvám se , byla jsem jiná. 

 

Odešla jsem bez rozloučení. 

Nemohla jsem to vydržet, to sebe zkoušení. 

 

Ty jsi byl jedinečný, toho si važ.

Mojí a tvojí dceru pořád chraň, je jediná,  co po mně máš. 

 

Oči velké hnědé, vlasy jako havran.

I nosík můj je jí dán. 

 

Po tobě čelo má. 

Uši ty jsi jí také dal.

 

Až vyroste mojí truhličku jí dej.

Střež ji, v srdci mě navždy měj. 

 

Pro mě těžké bylo Tě a dceru opustit.

Ale bylo to pro mě lepší,  nechtěla jsem se trápit. 

 

Snad se tam nahoře někdy střetem. 

Miluji Tě!! Ahoj

Autor Kikulinka, 26.11.2014
Přečteno 494x
Tipy 1
Poslední tipující: adaj
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je ti 16, ale píšeš z pohledu dospělé ženy - chápu to dobře?

26.11.2014 22:08:22 | Elisa K.

No ...to je jak kdy..podle toho co me popadne za napad ...

26.11.2014 22:20:05 | Kikulinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí