sevřená víčka

sevřená víčka

Anotace: ..

 

po dráždivém milování

za sevřenými víčky

zůstává vypáraný svět

 

a noc v nich tichá nevěrná

jak šmouha na skle

slepnoucího zrcadla

 

až ke křivce boků

odkrytá máš záda

popadáš sotva dech

 

a hladkým tělem laskáš

světlo tenké svíčky

zmlklé ve zpověď

 

se zavřenými víčky

nevěrně čistí samotnou nocí 

čekáme na rojení hvězd

 

na posvěcení lásky   

co brát si nebo dávat

na přikloněných rtech

Autor josuatree, 27.11.2014
Přečteno 413x
Tipy 5
Poslední tipující: MARKO, Amonasr, Malá mořská víla, jitoush, Olex
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí