Rozpolcenost

Rozpolcenost

Anotace: Občas člověk neví co chce.

je to smůla
velký běs
když ta důra
řekne yes

změna ta mě vážně děsí
jsou moje vnitřní běsy
na věku mi nezáleží
život plyne a smrt běží
než se dvakrát otočíš
již ti mládí ujelo
pakli něco nezkusíš
nebude ti veselo

dělat chyby lidem běžné
život jenom koření
doteky co jsou tak něžné
pro každého bouření
Autor Baron Rimbat, 05.12.2014
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí