Výjde to ?

Výjde to ?

Anotace: Básnička, kterou jsem věnoval dvěma svým přátelům - Davidovi a Páje

Jako písek v hodinách
protékal rychle čas,
nežné lásky v dějinách
prožil snad každý z nás.

Rozhodnout se někdy trvá
mnohdy dýl než noc,
často to pak nevydrží,
láska stratí moc.

Velkým štěstím oplývaji
Ti, kterým se sny vyplní,
něžně spolu rozmlouvají,
Ti, co jsou si sobě souzeni.

Stačí málo, někdy slovo,
a přání se promění.
Ještě míň však stačí k tomu,
co jmenuje se Trápení.

Vím, že lásku k tobě chová,
silnější než okovy,
otázku však pokládám si -
Překonáte výmoly?

Chce to věřit, nezoufat si,
všechno spolu promyslet.
Beze smutku, bez výčitek,
odhalit co skrývá Svět.

Přeji zářnou budoucnost,
pro vás a vaše sny,
kéž láskou budou provázeny
vaše šťastné dny.

Přátel máte kolem hodně,
jen otevřete oči,
v zamilovanosti nezapomeňte,
co se kolem čeho točí.

Krásné věci konejte,
Ať vás život baví,
Ať plody lásky sklidíte,
ať jste na vždy mladí.
Autor Replik, 31.01.2007
Přečteno 662x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí