Až do konce

Až do konce

Anotace: ...

Já klidně vykřičím si hlas,
pokud smím tě spatřit zas,
pokud smím vidět tvé oči,
pokud smím znát sny, které se ti v hlavě točí,
pokud smím pohladit tvé vlasy,
pokud máme společné životní trasy.

Já klidně sejdu z cesty,
a projdu několika městy,
něž najdu cestu zpátky,
než projdu zadními vrátky,
než uslyším, jak mě voláš,
než uvidím, jak překážky pro mně zdoláš.

Já budu při tobě,
i v nejhorší době,
i ve vzteku a zlobě.
My budem plni lásky,
i když přijdou první vrásky.

Budu tě držet za ruku,
a jemně hladit tě na krku,
teď už mě můžeš opustit,
už není co ti odpustit.

Jdi svou novou cestu dál,
vždy budeš v mém srdci král.
A s posledním nádechem,
a mým smutným povzdechem,
rozdělí se naše cesty,
a já opět projdu několika městy,
než setkáme se mezi mraky
a budem žíti nad oblaky.
Autor Dark, 14.12.2014
Přečteno 415x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, tato22, Nergal, SmallGeorge, Laven De Brig, Lůca
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Děkuji :)

19.12.2014 18:57:36 | Dark

Souhlasím s Laven.. citově je to hodně dobrý a to je podstatný. Mno snad bude líp a po starých pocitech zbude jen ta pomyslná jizva.

17.12.2014 21:31:25 | Nergal

Pěkné...ale dej si pozor na rytmus básně (jestli je pro tebe podstatný).
O citech...nádhera, jinak už nemám, co vytknout. :)

15.12.2014 19:30:30 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí