Srdce z ledu

Srdce z ledu

Anotace: ... neroztaje

Tvá slova jak rampouchy vpíjí se do mé hrudi,
s každým nádechem rostou… a studí, to studí!
Na srdci v tom okamžení napadnou bělostné závěje,
pod sněhem pohřbí i ten poslední kousek naděje.

 

Začnou pomalu klíčit, zima do žil se vlévá,
v prochladlém nitru plazí se jak mrazivá réva.
Namísto srdce tu vyrostl ledový květ,
jen kvůli tobě zamrzl celý můj svět.

Autor wendy.poezie, 14.12.2014
Přečteno 496x
Tipy 5
Poslední tipující: Avola, Pamína, Dark, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to chce sirky...

15.12.2014 17:40:55 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí