beze slov

beze slov

Anotace: ..

 

slovy a ústy líbáme se

po růžích voníš i po medu 

když stranou všech pohledů 

snažím se dostat ke tvé kráse 

ale ke tvému srdci to nesvedu

kde ukrýváš svých několik lásek 

než zase obrátí se do příštích  

a když býváme spolu tak tím spíš

 

a o tom mně říkat nic nemusíš

že přitisknout v pase tě dovedu 

a pohladit ve vlasech tvých 

zachvění poznám ti v hlase  

ještě než mou ruku zadržíš 

ochotná znova se vracet 

tam kde ji podruhé ucítíš 

ztracená pokud mi povolíš

Autor josuatree, 16.12.2014
Přečteno 384x
Tipy 12
Poslední tipující: Pamína, Martinecka23, Amonasr, Malá mořská víla, zdenka, knihomolka, Olex, jitoush, Frr, básněnka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak krásně se čte nahlas před spaním.;-) moc se povedla.

16.12.2014 23:18:31 | Malá mořská víla

že krásně děkuju :-)

17.12.2014 16:44:27 | josuatree

hledali věčně...

jezdí se v Ječné
a zrna ?
klas

vydrolil
na těle
důlek

spolu a spolu
nátura srdce
otázka, spíš?

ne , pak řekla lež,

prej neslyšíš...

16.12.2014 21:18:20 | básněnka

nechtěla mě pustit blíž :-)

16.12.2014 21:45:58 | josuatree

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí