bušení srdce

bušení srdce

Anotace: ..

 

vítr letí strání 

a po ránu hřálo 

chceš se tomu bránit 

nebo se to zdálo ?

 

nepomáhá spánek 

svírání ho vzalo 

neměla jsi svádět 

ale už se stalo !

 

a teď co si počít 

srdce by mu přálo 

neuhne tvým očím 

vrátilo se jaro

Autor josuatree, 17.12.2014
Přečteno 426x
Tipy 13
Poslední tipující: Martinecka23, Pamína, jitka.svobodova, knihomolka, bogen, Amonasr, Madanik, MARKO, jitoush, Frr, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí